top of page

Turkisk mat som mest autentisk, här på SULTAN

För oss är råvaran viktig, samt hur vi använder den, vi på Sultan skapar den mat vi växte upp med, ett autentiskt kök med riktiga smaker från Turkiet.

Utforska vår utsökta och unika meny, noggrant utformad för dina smaklökar. Vi är säkra på att ditt besök på Sultan kommer att ta dig på en spännande kulinarisk resa och vi ser så klart fram emot att du kommer tillbaka för fler smakäventyr.

IMG_1228
IMG_1309
IMG_1243
IMG_1239
IMG_2766
IMG_2756
IMG_1345
IMG_2773
IMG_1312
IMG_1330

– Kristin Radetic

Google

En väldigt fin upplevelse! God service från start, maten blev snabbt klar, och man får mycket för pengarna. Jättegod meze också och självklart huvudmeny. Det bjuds även på kaffe/te efteråt vilken är en stor fördel och det är en fräsch lokal, även om det kan vara lite trångt. 

– Irfan Hamid
Google

Mycket välsmakande turkisk grillad mat. Priset är mycket rimligt. Utmärkt buffé. Vacker sittgrupp. Men det enda dåliga är att det är bråttom på grund av den utsökta maten, så du kan behöva vänta lite på ett tomt bord

– Madeleine Johansson
Google

Vilken upplevelse. Vi var här och år en lördagseftermiddag med två barn på 4 och 6 år. Otroligt god mat som serveras på vackra fat. Härlig atmosfär och gott bemötande och fantastisk service. Vi kommer absolut äta här flera gånger. Tack!
bottom of page